Frakt i Sverige 49:- / Vi bjuder på frakten vid byte och retur!

ARBETSKLÄDER FÖR TJEJER DÄR FUNKTION, PASSFORM & MODE MÖTS

FÖR DEN HÄNDIGE

Är du en händig kvinna eller man som gillar att fixa, pyssla och renovera? Då har vi på Flora Manufaktur det perfekta plagget, vårat användbara och praktiska arbetsförkläde. Oavsett om det är matlagning, tapetsering eller trädgårdsarbete så hjälper förklädet till att skydda övriga kläder mot smuts och fläckar och samtidigt håller det ordning på verktyg och annat som är bra att ha lätt till hands.

 

KUNDERNAS FAVORITER - TOP FYRAHos Flora Manufaktur hittar du arbetskläder som passar kvinnan som inte räds lite smuts eller jord under naglarna. Här är våra kunders favoriter.

Snickarbyxan "Den ultimata arbetsbyxan".

Arbetsbyxan "Snygg och praktisk på samma gång".
Arbetskjol "Cool i kjol".

PRAKTISKA DETALJER SOM UNDERLÄTTAR

Funktion för oss innebär att plaggen är designade med detaljer som är funktionella och där passformen är anpassad för kvinnan. Smarta detaljer som hjälper till att hålla ordning på verktygen tycker vi kännetecknar ett riktigt bra arbetsplagg. Till exempel har alla våra arbetskläder, byxor som kjolar vårt superpraktiska ”verktygsbälte” samt ficka med dragkedja för säker förvaring av mobil eller nycklar. Alla våra arbetsbyxor har avtagbara, funktionella och förstärkta verktygsfickor - fästa i midjebandet för bästa komfort och funktion. Allt för att ditt arbete ska bli så roligt och enkelt som möjligt!

HANDEN I HANDSKEN

Man skall göra det man är bäst på, därför har vi valt Hestras arbetshandskar. Gör det du med!