Frakt i Sverige 49:- / Vi bjuder på frakten vid byte och retur!

ARBETSKLÄDER FÖR TJEJER DÄR FUNKTION, PASSFORM & MODE MÖTS

Äntligen är säsong barbent här! Som vi har längtat. För visst finns det väl inget skönare när solen värmer både själ och hjärta?    

Det här har vi drömt om länge och nu kan vi äntligen presentera Klöver blå!

Arbetskläder för tjejer där funktion, passform och mode möts med ett bättre miljöval i fokus!

FÖR DEN HÄNDIGE

Är du en händig kvinna eller man som gillar att fixa, pyssla och renovera? Då har vi på Flora Manufaktur det perfekta plagget, vårat användbara och praktiska arbetsförkläde. Oavsett om det är matlagning, tapetsering eller trädgårdsarbete så hjälper förklädet till att skydda övriga kläder mot smuts och fläckar och samtidigt håller det ordning på verktyg och annat som är bra att ha lätt till hands.

HANDEN I HANDSKEN

Man skall göra det man är bäst på, därför har vi valt Hestras arbetshandskar. Gör det du med!

KUNDERNAS FAVORITER - TOP FYRA

Hos Flora Manufaktur hittar du arbetskläder som passar kvinnan som inte räds lite smuts eller jord under naglarna. Här är våra kunders favoriter.

Snickarbyxan "Den ultimata arbetsbyxan".

Arbetsbyxan "Snygg och praktisk på samma gång".
Arbetskjol "Cool i kjol".
Snickarklänning "Dagarna i denim".

PRAKTISKA DETALJER SOM UNDERLÄTTAR

Funktion för oss innebär att plaggen är designade med detaljer som är funktionella och där passformen är anpassad för kvinnan. Smarta detaljer som hjälper till att hålla ordning på verktygen tycker vi kännetecknar ett riktigt bra arbetsplagg. Till exempel har alla våra arbetskläder, byxor som kjolar vårt superpraktiska ”verktygsbälte” samt ficka med dragkedja för säker förvaring av mobil eller nycklar. Allt för att ditt arbete ska bli så roligt och enkelt som möjligt!